Новости

Останати

Петар Петров државен првак во џудо по втор пат

На Државното првенство за Пионери-ки 2018 кое се одржа во Битола, Џудо Клуб “ЧУРИН” од Битола со двајца натпреварувачи освои два медали, Петар Петров 1 место и државен Првак по втор пат и Дамјан Петкоски 3то место.

GOLD
To Top