Новости

Останати

Спектакл на повидок: Хабиб сака борба со Мејведер

„Ако се размислува за пари и условите на борбата, тогаш борба со Мејведер ќе биде многу поинтересна. Секогаш тоа ги интересира луѓето. Некои ќе навиваат за мене, некои за него. Таа борба би била многу возбудлива“, кажа Нурмагомедов.

Да потсетиме, Мејведер минатата година во боксерски дуел го победи Конор Мекгрегор, па сега не е јасно дали Нурмагодов би се борел според бокс правила или УФЦ правила.

„Ако се размислува за пари и условите на борбата, тогаш борба со Мејведер ќе биде многу поинтересна. Секогаш тоа ги интересира луѓето. Некои ќе навиваат за мене, некои за него. Таа борба би била многу возбудлива“, кажа Нурмагомедов.

Да потсетиме, Мејведер минатата година во боксерски дуел го победи Конор Мекгрегор, па сега не е јасно дали Нурмагодов би се борел според бокс правила или УФЦ правила.

GOLD
To Top