Новости

Останати

Триумф на Чурино во Нашице после две години пауза

После две години пауза од професионалната ММА сцена, битолчанецот Ристо Димитров – Чурино со голем успех во Нашице, Хрватска. Со прекин во првата рунда го победи Марко Спириќ од Србија и со тоа триумфално се враќа на борбите во ММА.

Чурино инаку е битолчанец кој моментално живее и работи во Оман.

GOLD
To Top