Новости

Останати

Успесите се редат во Кувајт за Чурино и неговиот тим

И вториот ден успешен за Ристо Димитров Чурино и неговиот тим.

„Денес на вториот ден од Ваван Спорт Најт во Кувајт освоив злато во Граплинг до 70 кг, а мојот ученик Амар Ал Барвани освои сребро во Џудо, мојот клупски колега сребро во граплинг или 1 злато и 2 сребра !!! Вкупно 6 медали, од 3 натпреварувачи, во 2 дена !!! Фала на сите за подршката !!!“, вели Чурино.

 

GOLD
To Top