Новости

Останати

ФОТО: Ѓоковиќ собираше компири на Копаоник

Најдобриот светски тенисер, Новак Ѓоковиќ, се пофали дека собрал една вреќа компири во село близу Брус на Коапоник.

Како што е познато, по повредата на УС Опен и предадениот меч , Ѓоковиќ се врати во Србија, а на Копоаник ги поминува деновите на рехабилитација со неговото семсјтво.

Извор: dribling.mk

GOLD
To Top