Новости

Останати

Шарапова се пофали, добила 2,2 милиони пораки за неполни два дена.

Славната Русинака пред некој ден направи оригинален потег во текот на овие денови каде една третина од целиот свет е во самоизолација.
Таа го објави нејзиниот приватен телефонски број и ги покани нејзините обожаватели да испраќаат смс пораки.

Не ни се сомневавме, следуваше лавина реакции, а Шарапова се пофали дека добила неверојатни 2,2 милиони приватни пораки за само 40 часа!

GOLD
To Top