Новости

Останати

Игор Стефановски – Иџе е позитивен на ковид-19

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски – Иџе преку социјалните мрежи објави дека е позитивен на ковид-19.

„За жал позитивен! Сега малку одмор и се надевам дека се ќе биде во ред“, напиша Иџе.

GOLD
To Top