Новости

Останати

Одложен камбекот на Мајк Тајсон!

Борбата на Мајк Тајсон против Рој Џонс Џуниор е одложена, според информациите на ringtv.com. 54-годишниот Тајсон и 51-годишниот Џонс Џуниор требаше да се сретнат во дуел на 12 септември, но медиумите јавуваат дека борбата ќе биде одложена за 28 ноември. Иконата во тешка категорија, Мајк Тајсон, се повлече од активниот бокс пред 15 години, но се уште планира да се врати во рингот.

GOLD
To Top