Новости

Ракомет

РК Пелистер апелира на културно однесување во спортската сала

Од РК Пелистер апелираа до публиката културно да се однесува на идните натпревари, притоа објавувајќи слики после саботното одржано градско ракометно дерби. На сликите може да се види фрлено ѓубре, лушпи ид семки и сончоглед, а исто така на столчињата се гледаат отпечатоци од чевли.

Евротип
Евротип
To Top