Новости

Ракомет

(Видео) Двојниот цепелин на Кире и Гоце

Најубавиот потег на дуелот со Грција го имаше дуото Кирил Лазаров – Гоце Георгиевски, со неверојатен цепелин ја кренаа на нозе публиката.

GOLD
To Top