Новости

Ракомет

Кој вика дека нема Македонци во финале??

Огромно признание за Начевски и Николов кои ја добија честа да го судат финалето на ракометното Европското првенство 2020.

Ова е доказ дека Начевски и Николов покажаа квалитет на овој шампионат и дека и понатаму важат за едни од најдобрите судии во Светот. Во првото полуфинале утре од 18:00 часот играат Хрватска против Норвешка додека во второто полуфинале кое на програмата во 20:30 силите ќе ги одмерат Словенија и Шпанија.

GOLD
To Top