Новости

Ракомет

Македонија ја победи Турција во Битола

Македонија ја победи Турција во дуелот од квалификациите за Европското првенство 2020 година со 31:27.

Вечерашниот натпревар во Битола беше прв настап на нашата репрезентација надвор од Скопје од 2005 година кога играше со Босна и Херцеговина.

GOLD
To Top