Новости

Ракомет

Прогласени најдобрите за месец ноември од фановите на РК Пелистер

Прогласени најдобрите за месец ноември според гласовите на фановите и ракометните љубители кои ги следат зелено-белите и во победи,  но и во порази.
Од името на подржувачите и спонзoри на РК Пелистер , Кафе Портал и Чифлик Винарија наградите ги додели извршниот директор Сашо Шамбевски на Никола Стоилевски за најдобар гол  и Борјан Маџовски за најдобар играч кои успеаа да соберат убедливо најмногу гласови од фановите на социјалните мрежи.

GOLD
To Top