Новости

Ракомет

Ракометарите на Пелистер играат со Охрид

Ракометарите на Пелистер, по победата над екипата на Струга ја зголемија самодовербата, но пред себе денес ќе имаат посериозна екипа, екипата на Охрид, која во Битола сигурно нема да дојде со бело знаме. Во спортската сала “Боро Чурлевски“ – Александар Зарков, против екипата на Раде Стојановиќ, двајцата поранешни ракометари на Пелистер.

GOLD
To Top