Новости

Битола инфо

Битолските навивачи ја бодрат Македонија во Франција

На секое европско и светско првенство во ракомет, битолските навивачи се едни од најредовните, најбројните и најгласните. Така и на ова светско првенство во Франција, 20-тина битолски навивачи и покрај екстремните временски услови, сепак тргнаа да ја бодрат ракоментната репрезентација на Македонија.

Денеска ги бодреа црвено-жолтите беа во Арената во Мец и се радуваа на првата победа на Македонија.

Фотографиите ни ги испрати Томе Лазаревски

 

Евротип
Евротип
To Top