Новости

Ракомет

Еурофарм Пелистер 2 започна со подготовки за новата сезона

Еурофарм Пелистер 2 започна со подготовки за новата сезона. Подготовките ќе бидат на следните локации:

19-31 јули во Битола
1-10 август во Маврово
11 август – 8 септември: Пријателски натпревари – Прилеп (два натпревари) и Пролет и учество на Меѓународниот турнир „Миле Нешковски“

Дојдоа:
Милан Ѓукиќ, Благојче Трајковски, Цветан Кузманоски (Еурофарм Пелистер), Андре Буторац (Голден Арт КЛ7), Мартин Темелкоски

Заминаа:
Стефан Дрогришки, Јован Талевски, Димитар Бардакоски, Филип Ивановски

Евротип
Евротип
To Top