Новости

Ракомет

Николов и Начевски ќе ја делат правдата на СП во Египет

Нашите најдобри ракометни судии Славе Николов и Ѓорѓи Начевски ќе бидат дел од Светското првенство во Египет кое ќе започне кон средината на месецов. Светската ракометна федерација (ИХФ) официјално го ибјави списокот на 19 судиски двојки меѓу кои влегуваат и нашите. Покрај Николов и Начевски, уште 13 судиски двојки се од Европа, три се од Африка и по една од Јужна Америка и Азија.

Евротип
SNBROKER
To Top