Новости

Ракомет

Од денес започнува поединечната продажба на билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен

Од денес започнува поединечната продажба на билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен
РК Еурофарм Пелистер ја известува јавноста дека од денес започнува продажбата на поединечните билети за натпреварот Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен (вторник, 22 февруари – 18:45 часот). Билетите по цена од 250 денари може да се купат во:
– билетарница на спортската сала „Боро Чурлевски„ пред почетокот на натпреварот
– БРОДЕРС ТОБАКО
– ДИМПО ТОБАКО
– На веб страницата www.kartieurofarm.mk
Можност за присуство имаат љубителите на ракометот со:
– вакцинален сертификат
– потврда за прележан ковид-19 во последните 45 дена, од денот на излегување од карантин.

Евротип
SNBROKER
To Top