Новости

Ракомет

Фан зона пред натпреварот Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен

ЕХФ Лига Европа – група Д (осмо коло)
Еурофарм Пелистер – Кадетен Шафхаузен
Вторник: 22 февруари 18:45 часот
ФАН-ЗОНА
Вторник: 22 февруари 2022 година (17:00 – 18:45 часот)
во подтрибинскиот простор на спортската сала „Боро Чурлевски“ – Битола.
* забавен и навивачки дел
* подгревање на атмосферата со Златен даб
* продажба на дресови на РК Еурофарм Пелистер по рекламни цени
(продажбата од среда 23 февруари ќе биде достапна на продажната интернет страница на клубот)

Евротип
SNBROKER
To Top