Новости

Ракомет

Февруари активен за двата тима на Еурофарм Пелистер

Двата тима на Еурофарм Пелистер во февруари ќе имаат 15 официјални натпревари.

Еурофарм Пелистер во февруари:
3 февруари – Еурофарм Пелистер – Охрид
5 февруари – Скопје 2020 – Еурофарм Пелистер
7 февруари – Партизан – Еурофарм Пелистер
9 февруари – Бутел Скопје – Еурофарм Пелистер
13 февруари – Еурофарм Пелистер – Металург
15 февруари – Ним – Еурофарм Пелистер
19 февруари – Пролет – Еурофарм Пелистер
22 февруари – Еурофарам Пелистер – Кадетен Шафхаузен
27 февруари – Еурофарм Пелистер – Прилеп

Еурофарм Пелистер 2 во февруари:
3 февруари – Еурофарм Пелистер 2 – Скопје 2020
6 февруари – Тиквеш – Еурофарм Пелистер 2
9 февруари – Еурофарм Пелистер 2 – Струга
13 февруари – Вардар 1961 – Еурофарм Пелистер 2
19 февруари – Еурофарм Пелистер 2 – Радовиш
27 февруари – Охрид – Еурофарм Пелистер 2

Евротип
SNBROKER
To Top