Новости

Uncategorized

Баретките ќе ја одбележат оваа модна есен – зима 2019!

Баретките како да се имаа малку заборавено во претходните години. Беа сведок за некое дамнешно романтично време, а штом сме кај романсите и баковитите приказни, првата асоцијација за баретки ни беше Париз и модерните французинки.

Денес баретките се враќаат на големата модна сцена и ја одбележуваат сезоната есен-зима 2019. Во различно бои искомбинирани со модерен аутфит на есенски капути или зимски палта и бунди, тие се совршен детал за дополнување на вашата комбинација која колку и да е сурова и екстравагантна, тие му даваат романтичност и бајковитост.

GOLD
To Top