Новости

Uncategorized

„Блинг – блинг“ торбички. Идеални за празничните забави!

Т.н. блинг блинг торбички, се повеќе ги заведуваат модните вкусови на девојките.

Тие се недоливи за во вечерни прилики, особено за престојните празнични забави кои ни се на прагот. Светликиави, в различни бои, со синџирчиња или варијантата со додаток од крзно. Изберете го вашиот модел и останете најзабележана на предновогодишните забави.

 

GOLD
To Top