Новости

Uncategorized

Во име на пролетта – флорални дезени на фустани кои ќе ве фасцинираат!

Во име на пролетта, погледнете ги овие флорални фустани кои фасцинираат, одземааат здив и воодушевуваат!

Пречекајте ги топлите денови во токму вакви модели и зрачете со посебен и неодолив шарм!

Да го промениме старото ,,кежуал” што беше во состав на фармерки, патики и останати лежерни варијанти што да не се лажиме потсеќаа на нешто ,,несредено” во однос на она класичното ,,скоцкано”!  Да се вратиме на она што го обожаваат мажите кај нас. А тоа е да бидеме вистински дами! Па зошто да не? Проверете сами. Еден ден прошетајте во ваков фустан по улица, па ќе видиме дали ќе го постигнете долгопоаскуваниот т.н. Моника Белучи – ефект! Нели? Епа токму тоа и ни е муабетот!

GOLD
To Top