Новости

Uncategorized

Не чекајте го само денот на жената за да ја изненадите вашата дама!

Сакате да ја изненадите вашата дама, вашата мајка, пријателка, баба, свекрва или тетка? Сакате да ја израдувате вашата најубава и најсилна жена на светот? Епа погодете што? Понекогаш не треба да чекаме 8ми Март за да не погоди токму таа атмосвера, да погледнеме случајно некоја цвеќара па да ни текне на неа. Напротив, вашата жена – репер, столб, вистинската дама кој во било кој облик е главниот претставник на пиедесталот на вашето срце и е заслужа за она што сте, треба да биде изненадена и во био која прилика.

Подарокот треба да биде од срце, да е вистинско изненадување и признание за нејзината добрина што таа девојка, жена, мајка, баба или пријателка е воопшто присутна и е дел од вашиот свет. Што да и подарите нема да погрешите. Едноставно напраете гест, затоа што оваа девојка не бара од вас кој знае што. Почитуа само едно внимание и наклонетост што едноставно ќе изнудат насмевка на нејзиното лие и сјај во топлите очи, а вашиот скромен гест ќе направи да заблеска универзумот токму онаков каков што сте го посакувале.

Подарувјте секој ден, безрезерво, добронамерно, безусловно. Љубете, прегрнувајте, делете комплименти, подарувајте. Не го чекајте денот на жената за да се потсетите на Таа ваша дама!

GOLD
To Top