Новости

Uncategorized

Клот варијанти на есенски фустани кои и покрај се, остануваат евергрини

Понекогаш се враќаме на класиката. На едноставното и смиреното. Малку ни се смачува од бои, дезени и константно барање по инспирација штом е во прашање следењето на модата и упорноста за да се биде во чекор со неа. Па некогаш кога навистина ни е доста или не можеме да се одлучиме, секако дека би победиле со едноставните клот варијанти на фустани кои остануваат евергрини и оваа есен.

 

GOLD
To Top