Новости

Uncategorized

Кратките панталони се дефинитивно хит ова лето

Едно време ги сметавме за тотален аут, се сеќававме на тие добри топли денови кога ја земавме ножицата и ги кратевме долгите панталони за да станат куси и да бидиме најмодерни по жешките улици. Потоа гледавме на тотален аут кон тој моден тогашен правец, па дури и се смеевме на тоа. Но, кратките панталони, повторно се во мода.

Сепак тоа не значи дека повторно треба да ја земеме ножицата и да ја „искасапиме“ гардеробата бидејќи денес во нашите продавници можеме да најдиме најразлични модели. Од куси џинс, искинати, со реси, врвци, нитни до класични куси панталони кои дури може да се носат и во посериозни прилики.

Еве некоја идеја за истите, па што чекате. не го жалете џебот, еднаш се живее вакво притушно жешко лето. Барем бидете модерни и повторно ин!

 

Евротип
Евротип
To Top