Новости

Uncategorized

Лелеави фустани во комбинација со патики и чизми – подгответе се за оваа пролет!

Нешто помеѓу новото и старото, нешто помеѓу елегантното и класичното, опуптеното и тие двете. Некој микс од емоции, романтичност, спортски дух, опуштеност, а од своја страна и толку дрска и провокативна драмтичност. Се во едно. Само модата тоа го умее и може.

Погледнете што ќе биде апсолутниот тренди хит за оваа пролет. Комбинацијата на лелеави, лепршави и опуптени раскриелни фустани со патики кои асоцираат на многу нешта, многу комбнации, смирен и несмирен дух. Се во едно. блеката е рефлексија на вашето расположени, но оваа збунува или запрашува до една перфектна мистичност

GOLD
To Top