Новости

Uncategorized

Летни рамни сандали

Летни рамни сандали
Удобниот шлаг на стилското себеизразување, ова лето го украсува женската пета. Омилените рамни сандали со школки од најсиното море, бродски котви ,безброј врвки и кожени ремчиња, како освежителни бранови го финишираат изгледот на женскиот чекор по жешкиот асфалт.
Во боја на песок и нежни пастелни тонови, секоја жена ќе чекори самоуверено во рамните и повеќе од прекрасни летни сандали.

GOLD
To Top