Новости

Uncategorized

Модели на штикли со кои ќе издржите цела ноќ играјќи

Штиклите се основниот моден детал кои раскажуваат за една дама. Но, не е важна само убавината, туку и како ги носите истите. Доколку ви е тешко да носите високи потпетици, ги искривувате колената и знаете дека тоа малку „незгодно“ изгледа, а истовремено ги обожавате, сепак одлучете се за полесни сандалки со кои ќе можете да издржите цела вечер ирајќи без да изгледате смешно и да имате неподносливи болки.

Најважен детал за цела оваа „приказна“ д изгледа совршено е можеби дебелиот топук, но и внимавајте на падот кон прстите. Што значи, спек се работи за височината.

Во продолжение разгледајте ја нашата галерија и одберете го вашиот совршен модел.

GOLD
To Top