Новости

Uncategorized

Најдобриот ,,street style” во име на есенските палта

Есента се ближи па колку и да сме вљубени во летото и горештините, мораме да ја прифатиме новата љубов, есента. А штом сме кај нејзиното височество, модните блогерки веќе објавуваат фотки кои ќе ја расипат досегашната монотонија од сиви и монотони бои. Овој пат тие промовираат шаренило од различни текстури со што би заклучиле дека со шареликоста од палетата на бои, оваа есен ќе го задржиме позитицното расположение од летото.

GOLD
To Top