Новости

Uncategorized

Најновиот тренд – миди здолништа шокриени со долг тул

Здолништата се едно од најобожаваното парче штом станува збор за стајлингот на една жена.

Но, овој пат модните блогерки експериментираат со нив покажувајќи смелост во однос на комбинацијата со класично сако.

GOLD
To Top