Новости

Uncategorized

Нај -хит фризура 2019

Ектсремно долга , нежна и права коса ја задржува својата популарност и ова лето. Нејзината лелеавост се должи на посебната нега со силикон капки кои допринесуваат во добивањето сјај и свежина. Од друга страна, прекумерното користење на силиконски капки доведува до губење на волуменот на косата и затоа бидете внимателни .Со само неколку прскања од силиконската боца -три до четири пати седмично се постигнува посакуваниот изглед-лесно расчешлување , свежина и лелеавост. Во спротивно се крши врвот на влакното. Актуелната боја е боја на мед, костен, огнено црвена и црна. Во зависност од бојата на очите одберете ја соодветната боја на коса и бидете заводлива и модерна.

GOLD
To Top