Новости

Uncategorized

Несекојдневно палто изработено од тул

До сега бевме навилнати да го гледаме тулот само на здолништа, но што би било ако тулот го употребиме и како материјал од кој би скроиле уникатно палто. Погледнете ги овие модели на палта од црвен тул и инспирирајте се за нешто поинакво и несекојдневно.

GOLD
To Top