Новости

Uncategorized

Облечете го домот во пролетен аутфит!

Облечете го домот во пролет!
Со оглед на ситуацијата, најдобро би било деновиве да сме дома.

Креативниот однос кон до сега модниот аутфит кој го прикажувавте надвор, овој пат оробајте да го завртите кон вашиот дом, внатре. Украсете го вашиот дневен престој и чувствувајте се удобно и пријатно. Боите и тоа како имаат влијание врз нашето расположение, а до сега тоа го покажувавме на нашата облека и модните комбинации кои знаат и тоа како да не расположат.

Затоа погледнете ги овие фотографии од дневни соби кои инспирираат. Бидете креативни, додајте му боја на животот и покрај актуелната состојба во која за жал се наоѓаме.

За крај сварете си кафе, седнете на удобната омилена фотеља и уживајте во вашиот ентериер, додека читате модни совети од нашиот и ваш портал.

GOLD
To Top