Новости

Uncategorized

Палтата оваа зима ќе ,,убиваат” со логото:,,Се повеќе екстравагантност, се помалку класика!”

Се пoвеќе екстравагантност и екстремни модели на big size палта, се помалку едноставност и класика.
…Епа ако некогаш како на шега сме знаеле да речеме:,,Па добро што и е на онаа девојка? Каде излегла со дифтикот и ќебето околу неа?”, сега треба да ,,си ги вратиме” зборовите затоа што денес таа девојка е најмодерната кралица низ улиците претставувајќи го новиот бран на актуелната мода.
Дебели и big size модели, огромни наметки кои буквално изгледаат како да штотуку сме побегнале од дома со ќебето на нас, се најовиот тренд на кежуал зимскиот аутфит за оваа година.

Ви се допаѓаат ли вам овие парчиња или можеби сте од оние класични типови кои не баш по секоја цена би ја следеле модата?

Нас всушност ни се допаѓаат затоа што пред се топли и ги покриваат сите недостатоци. Кога ќе размислиме за во најладните денови, убаво би било и да се покриеме и згрееме.

 

GOLD
To Top