Новости

Uncategorized

Реакција на мажи кои откриваат што се крие зад мејкапот на девојките!

Трансформациите што се случуваат со помош на шминката, се неверојатни. Да направиш од ништо нешто. Е тоа е уметност. Во готвењето тоа би значело од многу малку ресурси и продукти, да се зготви превкусен оброк. Во цртањето, од обично бело платно излегува цела приказна.

,,Make up” артистите го поседуваат токму тој уметнички одраз, но овој пат си играат со лицето на луѓето и поставуваат маска. Смешен е начинот на кој мажите реагираат на овие трансформации на девојки. Се чини дека деновиве е многу лесно грдото пајче да стане лебед.

GOLD
To Top