Новости

Uncategorized

Традиционален меѓународен семинар за реално аикидо

Од 17 до 19 август во Хотел Молика ќе се одржи Традиционалниот меѓународен семинар за реално аикидо „Пелистер 2018“.

Организатор на семинарот е Будо Центар Пелистер од Битола.

На семинарот се очекуваат претставници од сите балкански држаи и пошироко, а меѓу другото ќе се полага и за ученички и мајсторски појаси.

GOLD
To Top