Новости

Uncategorized

Удобни и тренди – плетени џемпери во предимензионирана форма!

Предимензионирана форма на џемпер, есенва доаѓа во варијанта „V“ – израз, голема плетенка и уште поголеми ракави со впечатлива апликација. Доминира тренди црвена и сите нијанси на кремова боја, неутрално сиво, зелена и бургунди нијанса.
Никогаш нема да погрешите со „ grow large“ плетен џемпер. Одберете го вашиот модел или ако сте доволно вешти, изработете го вашето омилено плетиво и чекирајте го уникатниот стајлинг.

GOLD
To Top