Новости

Uncategorized

Црната чипка секогаш во мода

Црната чипка веројатно се повеќе станува асоцијација за класика. Секогаш е тука за да се искомбинира со едноставното во оние свечени прилики и да предизвика сензација кај оние кои навистина ја обожаваат, а богами и кај другите.

Секогаш атрактивна и незаменлива неретко се вклопува и во кежуал варијанти. Без многу зборување, ве пставаме да ги проследите моделите кои внимателно ги одбиравме за вас. Се надеваме дека ефектот е постигнат и доволно се инспириравте.

GOLD
To Top