Новости

Uncategorized

Ако размислувате за реновирање на вашиот дом, еве неколку идеи

Најпрво би ви предложиле да му дадете малку повеќе боја на вашиот дом. Лично, не сум некој фанатик по цел овој модерен пластичен „хаос“. Да, да. Хаос сокриен зад лажна елеганција и префинтеост. Не сакам многу софистицирани и места кои „лажат пари“ нели?! Па… сметаш дека си во раскош, чувствуваш некоја наивност, чистота, а всушност се е тоа маска.

Дајте му шарм на вашиот дом. Дух. Расположете се во вашето свето место секогаш кога ќе ја отворите вратата и ќе влезете внатре. Нека во домот секогаш ви биде пролет и задолжително имајте вазна со свежи цвеќиња. Верувајте, особено е важен амбиентот за вашето расположение. Но, сепак ако не сте воопшто тип кој сака екстремно шаренило или ако сте навистина само едноставен тип, не настојуваме, а во спротивно, внимавајте да не претерате во кич!

Погледнете неколку наши идеи доколку до сега сте имале едноставен дом, а сакате промена, епа еве ја шансата да одите во екстремност. Авантура! Спремни ли сте за ваков скок?

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

Pinterest

 

GOLD
To Top