Новости

Uncategorized

Збогум на фустаните во модниот свет! На ред е нешто друго!

Ова лето на голема врата, се врати комбинацијата од здолниште со блузи.

Станува збор за комплети од широки здолништа од лесни и пројатни материји во ударни летни бои и исти такви кратки маички или т.н. кроп топ.

Дали ова ќе значи збогум за фустаните во модниот свет или едноставно разбиваме монотонија?!

GOLD
To Top