Новости

Uncategorized

Кратки кежуал летни фустани во кои ќе ,,горите” на жешкиот асфалт!

Во овие фустани не само што ќе се чувствувате пријатно, туку и ќе ,,горите” на жешкиот асфалт. Изработени од лесни материјали, ќе ви бидат пријатни и ќе ве направат неодолива убавица.

Евротип
Евротип
To Top