Новости

Uncategorized

УТРЕ ТОЧНО ВО 08:44 ЌЕ СЕ СЛУЧИ НЕШТО НЕВЕРОЈАТНО! Доаѓа најмоќниот АСТРО ПЕРИОД – 4 хороскопски знаци се на УДАР

Младата месечина во Стрелец ќе биде утре во 08:44 часот, а бидејќи овој астролошки настан ќе се совпадне со претстојното затемнување на Сонцето во истиот знак, навестува еден од најважните настани во годината.

Младата Месечина и затемнувањето на Сонцето во Стрелец ја претставуваат последната фаза на промени оваа година, бидејќи тие ќе имаат посилен ефект врз некои хороскопски знаци отколку на други.

Ова претставува наплив на голема енергија и потреба да ги промениме нашите животи од дното нагоре. Бидејќи младата Месечина ќе биде во Стрелец и ќе го долови аспектот со Меркур, тоа ќе ни донесе наплив на нови информации. Комуникацијата ќе биде засилена, а можно е периодов да дознаеме нешто што ни е важно.

Младата Месечина и затемнувањето на Сонцето најсилно ќе ги почувствуваат Стрелците, Девицата, Близнаците и Рибите.

СТРЕЛЕЦ – Како што се случува овој важен астро настан во вашиот знак, јасно е дека ќе претрпите најголеми промени. Очекувајте повик или вести кои можат да ви го променат животот од дното нагоре. Ќе треба да ги промените сите области од вашиот живот. Ова е и еден вид награда за досегашната работа.

ДЕВИЦА – Младата месечина во Стрелец ви носи преседан на семеен план. Ова е настан кој се однесува на семејство или стан, а можеби дури и на ваша блиска личност. Останете воздржани од негативни емоции и импулсивни одлуки.

БЛИЗНАЦИ – Овој астро настан ќе се одржи во вашето седмо поле на партнерство. Ова може да укаже на кризен период во бракот. Исто така, ако имате деловен партнер, ова може да укаже на нова ера во вашата врска.

РИБИ – Пресвртна точка во кариерата! Ќе слушнете нешто што е многу важно за работата што ја работите. Едно е сигурно, овој астро настан ќе биде поттик за она што се случи на работа што мораше да се случи.

Евротип
SNBROKER
To Top