Новости

Uncategorized

Колку навистина сме искрени кон себе си?

Да се биде искрена со себеси и пред себеси е нешто што е релевантно, но не секогаш го практикуваме  Можеби поради егото? Суетата ли?
Убаво е чувството да се биде исполнет со љубов и бескрајно внимание, но ако истото го правиме само од забава. околината ќе не гледа со недоверба. И не само сите околу нас, туку и самите ние сме свесни за лажното чувство. Ако до овој момент сме барале некој во чии очи би ја виделе најубавата верзија од себе, време е тоа да се промени.

Најубавата слика треба да ја побараме во себеси. Само за да го нахраниме сопственото его , правиме погрешни потези, а тоа ни се враќа како бумеранг. Најважно е да се биде искрена и во „дослух“ со сопственото Јас. Затоа бидете што поискрени со себе си. Начинот на кој комуницирате со вас е пресуден за универзумот конечно да одвој место за вас и да ги разгледа вашите желби.

Евротип
SNBROKER
To Top