Новости

Uncategorized

Металик бои за вашиот летен маникир!

Во жешките денови обожаваме да носиме лак за нокти. А ако сакате уште повеќе да го нагласите вашиот исунчан бронзе тен, нашиот предлог се металик нијансите штом станува збор за изборот на бојата за вашиот медикир. Сребрена, златна или металик и сепак тиркизна што потсеќа на море би ви ги препорачале ние.

GOLD
To Top