Новости

Uncategorized

Чекор по чекор и ќе стигнете до целта!

Чекор по чекор
Што се случува кога одеднаш ги решавате постоечките проблеми? Се разбира, хаос. Нештата околу вас го губат своето значење и енергијата ви е на најдолното скалило од сопствениот пораст.
Направете приоритет и одете чекор по чекор по угорнината на решавањето на секој одделен проблем. И во само еден проблем нотирајте потточки и штиклирајте. Не гледајте во часовникот и не се грижете доколку сметате дека „ споро ви оди.“ Сватете дека со решавањето на една потточка од само еден проблем, вие сте многу посилна и позадоволна и конечно посреќна.
И не заборавајте проблемите да ги решавате со визија. Само на тој начин многу полесно ќе ја препознаете целта.

 

GOLD
To Top