Новости

Uncategorized

 Frame моделите на торби и крзнените чанти најпопуларни за сезоната што следи!

Есента не израдува со модели на торби во макро големина именувани како тоте модели во кои може да се смести дури и лап-топ. За деловните жени е присутна и неповторливата класика на правоаголни форми на торби-frame модели и истите имаат неодолива елеганција. Актуелни се и торбите со крзно како и оние во микро големина во кои е сместен само клучот како тренди израз.

Евротип
SNBROKER
To Top