Новости

Вести

Од 30 минути до еден час се чека на Богородица и Дојран

Според информациите од Авто мото сојузот на Македонија, на граничниот премин Богородица се чека еден час, додека на граничниот премин Дојран околу 15 до 30 минути.

На останатите гранични премини нема подолги задржувања.

Интензитетот на сообраќајот на патните правци надвор од градските средини е зголемен.

 

GOLD
To Top