Новости

Балкан

ВИДЕО: Вучиќ му подари на Путин шарпланинец

Малиот шарпланинец по име Паша, кого српскиот претседател, Александар Вучиќ, му го подари на својот руски колега Владимир Путин, заминува за Русија.

Тримесечното кученце е целосно исчистено и средено, пишуваат српските портали.

Познато е дека Путин обожава кучиња и дека неколку државници досега му имаат подарувано кучиња од раси што се симбол на нивните земји.

GOLD
To Top