Новости

Балкан

ВИДЕО: Се урива зграда во Драч, остана заробено едно семејство

Медиумите во Албанија објавија снимка од уривање на зграда во Драч под чии урнатини велат дека останале заробени членови на едно семејство.

GOLD
To Top